Makak synonym

MAKAK – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Søgning på “makak” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.

makak — Den Danske Ordbog – Ordnet

Liste over synonymer til det ord MAKAK og 4 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer for MAKAK – Krydsord

Synonymer for MAKAK

Makaker, Macaca, gruppe af mellemstore østaber med ca. 22 arter, der er nærtbeslægtet med bavianer og marekatte. Makaker er tætbyggede og med kun svagt …

Liste over synonymer til det ord MAKAK og 4 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

makaker – Den Store Danske – lex.dk

makaker | lex.dk – Den Store Danske

Synonym til makak · Synonym til makak på 3 bokstaver. ape · dyr · Synonym til makak på 6 bokstaver. primat · Synonym til makak på 8 bokstaver. pattedyr · Synonym …

Makaker, Macaca, gruppe af mellemstore østaber med ca. 22 arter, der er nærtbeslægtet med bavianer og marekatte. Makaker er tætbyggede og med kun svagt fremtrædende snudeparti. De har kindposer til opbevaring af føde. Sædepuder er til stede, men sjældent så veludviklede som hos bavianer. Halen er af meget varierende længde. Hos topbavian (Macaca nigra) og berberabe (magot, M.

Synonym til MAKAK – Synonymer.no

Beskrivelse og synonymer for ordet Malak. … Malak — Synonymer, betydning og anvendelse. Ingen fyldestgørende beskrivelse uploadet endnu.

Hva er synonym til MAKAK? Søk og finn løsningen i ordboka.

Synonym for Malak – Synonymbog.com

Synonym for Malak

Behov for synonymer til MAKAK for å løse et kryssord? Makak har 3 treff. Her får du hjelpen du trenger og med vår smarte kryssordhjelper går søket lekende …

Beskrivelse og synonymer for ordet Malak

Synonym til MAKAK i kryssord – Kryssordbok – Gratiskryssord.no

Synonym til MAKAK i kryssord – Kryssordbok | Gratiskryssord.no

Vad betyder makak? djur av ett släkte medelstora, kraftigt byggda apor, huvudsakligen i s. och ö. Asien (hit hör också magot, se detta ord) || -en;

Behov for synonymer til MAKAK for å løse et kryssord? Makak har 3 treff. Her får du hjelpen du trenger og med vår smarte kryssordhjelper går søket lekende lett.

Vad betyder makak – Synonymer.se

Vad betyder makak – Synonymer.se

Makak i kryssord · majordomus · majoritet · makaber · makak · makatea · make · make til · måka …

Synonymer.se – Sveriges största sökmotor för det svenska språket. Över 95 000 uppslag med synonymer, motsatsord, definitioner, betoningar, böjningar samt uttal.

Makak — Synonymer, betydning og bruk – OrdetBetyr.com

Synonym til Makak

Makak betyr. Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Makak, i både bokmål og nynorsk.

Keywords: makak synonym